Matricula't a un curs de formació d'ANPE Balears


30 Oct, 2020

MATRICULA'T A L'OFERTA FORMATIVA D'ANPE

Si estàs interessat en augmentar els teus punts per a la llista d'interins, o necessites tenir 100h de formació per demanar el proper sexenni encara estàs a temps d'apuntar-te a un curs de formació dels que ofertam cada mes. Els cursos són de 50h i equivalen a 1 punt a la llista d'interins.

Queden places als nostres cursos de formació del mes de novembre i podeu matricular-vos fins demà 31 d’octubre a través de l'aula virtual d'ANPE Balears. El pagament es fa a través de la plataforma de Paypal (amb o sense usuari, introduint la vostra targeta bancària)

Consultau les instruccions de com matricular-vos aquí o descarregant el document adjunt. 

Per apuntar-vos necessitau tenir un USUARI a l'aula virtual. Si encara no el teniu podeu consultar les instruccions de com obtenir-lo clicant aquí o descarregant el document adjunt. Recordau que heu de confirmar la contrasenya al mail de confirmació que rebreu, si no l'alta no serà efectiva. 

Segons la normativa només us podeu inscriure d'un curs a distància mensual, ja que si en feu dos alhora només us comptarà el de més hores. 

Finalment, recordau que l'enquesta de valoració serà enviada per cadascun dels ponents una vegada que us enviï l’avaluació del vostre curs.

inscripció-aula-virtual-i-cursos