Anpe IB presenta la nova oferta formativa per al curs escolar 20/21


16 Sep, 2020

díptic-formació

ANPE IB PRESENTA LA NOVA OFERTA FORMATIVA DE CURSOS A DISTÀNCIA

Atenció afiliats i afiliades d’ANPE Illes Balears us presentam la nova oferta formativa per al curs 2020-2021 que comença el proper mes d’octubre fins a l’agost del 2021.

Enguany tots els nostres cursos seran a distància, ja que hem hagut de suprimir els cursos presencials a causa de la situació de pandèmia per COVID-19. Esperam que ben aviat tota la situació torni a la normalitat i us puguem oferir els cursos presencials a totes les illes com sempre. 

Per matricular-vos, heu de prèviament, tenir un usuari i una contrasenya per poder accedir a l'aula virtual i fer el pagament via paypal o amb targeta bancària. L'usuari i contrassenya el podeu crear a la nostra aula virtual.

CONSIDERACIONS A LLEGIR ABANS DE MATRICULAR-VOS:

1. L'oferta de les formacions és mensual.

2. Els cursos són homologats per la Conselleria d'Educació i Universitat i totes les tasques s´entreguen al ponent del curs dintre del període establert.  

3. La normativa vigent en relació al registre de la formació permanent del professorat no universitari de la comunitat autònoma de les Illes Balears (Boib núm. 54, de 6 de maig de 2017) estableix que només es pot homologar un curs ON-LINE per persona cada mes, en canvi, sí es pot fer un curs on-line i un de presencial a la vegada. 

4. Si algú es matrícula a dos o més cursos a distància, ANPE ILLES BALEARS no retornarà el preu de les matrícules de demés.

5. Les tasques a entregar són l'aplicació didàctica, preguntes i l'enquesta del curs. Un curs no es donarà per superat si totes les tasques no són correctes i/o no estan fetes dintre de temps. NO s´admetran tasques fora del termini d'entrega.

Recordau que hi ha molts cursos però les PLACES SÓN LIMITADES i els cursos s'omplen en poc temps.

 

 

 

oferta-curs-20-21