Afilia't Videoturorials Cita previa Telegram WhatsApp per afiliats El defensor del professor Formació Concurs de trasllats Oposicions Oferta d'ocupació pública Borsas de trabajo


Concurs de trasllats

El Concurs de trasllats és el procediment pel qual un funcionari de carrera arriba a obtenir una destinació definitiva ("plaça en propietat") o pot canviar d'una destinació definitiva a un altre.

La norma preveu que cada dos anys se celebrin Concursos d'àmbit estatal, en els quals es pot passar d'una comunitat a una altra, i en els anys intermedis les comunitats poden realitzar concursos d'àmbit autonòmic.

Els concursos estatals se solen convocar per a totes les comunitats en la mateixa data (finals l'octubre o novembre). Els autonòmics es convoquen en els terminis que desitgi la comunitat però també se solen respectar les mateixes dates.

El concurs de trasllats de caràcter estatal està regulat pel Reial decret 1364/2010, de 29 d'octubre (BOE 30 d'octubre).

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport convocarà concursos de trasllats d'àmbit nacional cada dos anys per a la provisió de places corresponents als cossos docents. Els concursos d'àmbit autonòmic es realitzaran en els anys intermedis.

Aquests concursos es realitzaran de manera coordinada de manera que els interessats puguin participar en tots ells amb un sol acte i que de la resolució dels mateixos no pugui obtenir-se més que una única destinació en un mateix cos.

Les convocatòries es faran públiques a través del Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i, si escau, dels Butlletins o Diaris Oficials de les diferents Autonomies.

Si vols fer-te una idea del teu barem, pots utilitzar el següent full de càlcul. Recorda que t'oferim aquesta eina amb caràcter merament aproximatiu.

Calcular barem

Termini de presentació obert Termini de presentació tancat Convocatòria actualitzada
CGT: Adjudicació definitiva per al Cos de Mestres
I. Balears 21 Maig, 2021 còpia-de-català-concurs-de-trasllats-2020-2021

S'ha publicat al BOIB la resolució de l'adjudicació definitiva de places en el CGT per als funcionaris del cos de mestres.


Concurs de trasllats
CGT: dates previstes adjudicació definitiva
I. Balears 06 Maig, 2021 dp-cgt

Ens han informat que les dates previstes de les adjudicacions definitives seran


Concurs de trasllats
CGT: Llistes provisionals del cos de primària
I. Balears 11 Mar, 2021 concurs-general-de-trasllats-primÀria

Adjudicació provisional de places als funcionaris del cos de PRIMÀRIA.


Concurs de trasllats Listados
Consulta amb el teu DNI al llistat provisional del CGT
I. Balears 04 Mar, 2021 image.php-2

A l'espera de la correcció en el llistat de participants. Lletres R-Z, us informem sobre les diferents adjudicacions provisionals en el concurs de trasllats d'àmbit estatal gestionats per les Comunitats Autònomes.


Concurs de trasllats Funcionaris
Puntuació definitiva per al Concurs General de Trasllats d'Àmbit Estatal
I. Balears 13 Gen, 2021 puntuació-definitiva-dels-funcionaris

Avui s'ha publicat la puntuació definitiva atorgada als funcionaris docents que participen en el CGT.


Concurs de trasllats Funcionaris Centres
Concurs de trasllat (2020-2021)
I. Balears 15 Des, 2020 cgt

S'ha publicat la resolució amb la puntuació provisional atorgada als funcionaris del cos de mestres, del cos de secundària i del cos d'inspectors.


Concurs de trasllats
Calcula el teu barem de mèrits al Concurs General de Trasllat
I. Balears 12 Nov, 2020 calculador

Des d'ANPE posem a la teva disposició aquest CALCULADOR del barem de mèrits perquè puguis conèixer la puntuació que et correspon de manera fàcil i senzilla amb aquells apartats d'àmbit nacional. 


Concurs de trasllats
Concurs General de Trasllats d'àmbit estatal
I. Balears 29 Oct, 2020 cgt.es

Avui 5 de novembre s'ha obert el termini per presentar les sol·licituds i la documentació  del CGT i acaba dia 26 de novembre de 2020. 


Concurs de trasllats Funcionaris Mobilitat
CGT d'àmbit estatal: normes aplicables
I. Balears 09 Oct, 2020 cgt

Orden EFP/942/2020, de 5 d'octubre, per la qual s'estableixen les normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d'àmbit estatal, convocats durant el curs 2020/2021, per a personal funcionari dels Cossos docents contemplats en la Llei orgànica 2/2006, de 3


Concurs de trasllats Funcionaris
Proposta de la normativa i annexos per al CGT d'àmbit estatal
I. Balears 29 Sep, 2020 cgt

El Ministeri ha enviat als sindicats l'acord del text en relació al CGT estatal per al curs 20/21, compost pels següents documents:


Concurs de trasllats Funcionaris
Concurs General de Trasllats 2019-2020. Adjudicacions definitives
I. Balears 12 Mar, 2020 image

ATENCIÓ FUNCIONARIS!  Publicades les adjudicacions definitives del Concurs General de Trasllats 2019-2020 . Podeu consultar els resultats per cossos als següents enllaços o als BOIBs adjunts: Cos de mestres. Cos de professors. Cos d'inspectors.


Concurs de trasllats Funcionaris Mobilitat
Concurs General de Trasllat : adjudicacions provisionals de places dels cossos docents i d'inspectors
I. Balears 04 Feb, 2020 image

PUBLICADES LES ADJUDICACIONS PROVISIONALS DEL CGT 2019-2020 (COSSOS DOCENTS I D'INSPECTORS) El termini per presentar reclamacions és de dia 5 al 18 de febrer de 2020. Podeu descarregar-vos el document adjunt Per consultar la vostra sol·licitud cliclau als següents


Funcionaris Concurs de trasllats Centres
Publicació al BOIB de la plantilla orgànica als centres
I. Balears 21 Gen, 2020 illes

ATENCIÓ FUNCIONARIS DE CARRERA I FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES: PUBLICADA AL BOIB LA PLANTILLA ORGÀNICA ALS CENTRES


Plantilles Concurs de trasllats
Concurs de trasllat 2019-2020
I. Balears 20 Des, 2019 cgt

PUNTUACIÓ DEFINITIVA ATORGADA ALS FUNCIONARIS DOCENTS QUE PARTICIPEN EN EL CONCURS DE TRASLLATS Avui dia 20 de desembre s'ha publicat la puntuació definitiva atorgada als funcionaris docents que participen en el concurs de trasllats. 


Funcionaris Concurs de trasllats Mobilitat
Novetat CGT: Puntuació provisional
I. Balears 27 Nov, 2019 movilitat

PUNTUACIÓ PROVISIONAL ATORGADA ALS FUNCIONARIS DOCENTS QUE PARTICIPEN EN EL CONCURS DE TRASLLATS Avui dia 27 de novembre s'ha publicat la puntuació provisional atorgada als funcionaris docents que participen en el concurs de trasllats.  El termini de reclamacions és d


Funcionaris Concurs de trasllats Mobilitat
Comissió de valoració del Concurs de Trasllats
I. Balears 20 Nov, 2019 concurs_1920

CREACIÓ DE LA COMISSIÓ DE VALORACIÓ DEL CONCURS DE TRASLLATS  La conselleria ha publicat la relació dels membres que formaran part de la Comissió de Valoració del Concurs de Trasllats per a la valoració dels mèrits presentats.  


Concurs de trasllats Funcionaris
Concurs General de Trasllats D'àmbit Autonòmic
I. Balears 28 Oct, 2019 movilitat

Publicades les convocatòries que regulen el Concurs de trasllats d'àmbit autonòmic per als cossos docents i el cos d'inspectors. El termini per presentar les sol·licituds i la documentació és de dia 28 d'octubre de 2019 fins a dia 18 de novembre


Funcionaris Concurs de trasllats Mobilitat
Concurs de trasllats: Adjudicacions definitives cos de mestres
I. Balears 23 Maig, 2019 movilitat

Publicades les llistes del concurs de trasllats  amb les adjudicacions definitives per al cos de mestres.  Per consultar tota la informació descarregau-vos el BOIB adjunt.


Funcionaris Concurs de trasllats Mobilitat
Concurs de trasllats: llistes definitives cos de secundària
I. Balears 14 Maig, 2019 movilitat

Publicades les llistes del concurs de trasllats  amb les adjudicacions definitives per al cos de secundària.  Per consultar tota la informació descarregau-vos el BOIB adjunt. La data prevista de publicació de les adjudicacions definitives per al cos de mestres &e


Concurs de trasllats Funcionaris Mobilitat
Concurs de trasllats: adjudicació provisional cos de mestres
I. Balears 20 Mar, 2019 trallat

CONCURS DE TRASLLATS: ADJUDICACIÓ PROVISIONAL COS DE MESTRES Publicada la resolució per la qual es fa pública l'adjudicació provisional al cos de mestres. El termini per fer reclamacions és del 21 de març fins al 3 de d’abril, ambd&


Funcionaris Concurs de trasllats Centres
Concurs de trasllats: adjudicació provisional (cossos de secundària)
I. Balears 12 Mar, 2019 trallat

Publicada la resolució per la qual es fa pública l'adjudicació provisional (cos de secundària)  El termini per fer reclamacions és del 13 al 26 de març, ambdós inclosos  


Concurs de trasllats Funcionaris Mobilitat
Concurs de trasllats 2018/19
I. Balears 21 Feb, 2019 captura-de-pantalla-2019-02-21-a-las-16.04.01

Per indicació de la directora general de Personal Docent, us comunicam que les dates previstes de publicació de les adjudicacions provisionals i definitives per al concurs de trasllats d’àmbit estatal d’enguany són les següents:    


Funcionaris Concurs de trasllats Oposicions
Concurs de trasllats 2017-2018. Recollida d’originals de publicacions i mèrits artístics.
I. Balears 15 Oct, 2018 concurs_01

Els participants a la convocatòria del Concurs de trasllats 2017-2018 podreu recollir la documentació, que en el seu dia vàreu presentar per a la baremació del concurs de mèrits, a la Direcció General de Personal Docent al Servei de Provisió Educativa


Concurs de trasllats
Concurs de trasllats-adjudicacions definitives
I. Balears 12 Mar, 2018 25550211_1992563740768972_7746962770056519660_n

S'han publicat les llistes definitives del cos de primària i professors d'ensenyament secundària del Concurs de Trasllats. Per consultar la informació clicau aquí


Concurs de trasllats Funcionaris
Concurs de trasllats 2017-2018. Adjudicacions provisionals d'admesos (Cos de mestres i cossos de secundària)
I. Balears 29 Gen, 2018 concurs_01

El termini de reclamacions i desistiments és el comprès entre els dies 30 de gener fins el 12 de febrer, ambdós dies inclosos. Més informació clicau aquí


Funcionaris Concurs de trasllats
Concurs de trasllats 2017-2018. Puntuació definitiva
I. Balears 20 Des, 2017 concurso-de-traslados

Puntuació definitiva del Concurs de trasllats 2017-2018. Per a més informació clicau aquí


Concurs de trasllats Funcionaris
CONCURS DE TRASLLATS 2017-2018. LLISTA D'ADMESOS AMB LA PUNTUACIÓ PROVISIONAL
I. Balears 30 Nov, 2017 concurs_01

El termini de reclamacions és de dia 1 al 18 de desembre de 2017, ambdós inclosos.  


Concurs de trasllats