Educació està readjudicant places per Concurs de Mèrits


12 Sep, 2023

EDUCACIÓ ESTÀ READJUDICANT PLACES PER CONCURS DE MÈRITS

El passat divendres dia 8 de setembre es varen readjudicar 5 places del cos de mestres. A la resta de cossos, s’està contactant des d’ahir dilluns, per tal de cobrir les 55 places pendents aquesta setmana. 

Vos contactaran com si fos un tràmit extraordinari: 

  • Primer per telèfon.
  • Per correu electrònic.

Si no heu pogut agafar la trucada podeu retornar la trucada abans de les 15h, contestar per mail o parlar amb el negociat de Secundària al 971177800 extensió 62054.

Se vos telefonarà per l’ordre establert a la llista estatal, amb els aspirants apuntats per especialitat a les Illes Balears com a primera opció. Se vos proposarà estabilitzar per l’especialitat per la qual vos han contactat a una plaça per tot el curs escolar (V, TP o Sc).

En el cas que ocupeu una plaça de la mateixa especialitat i condicions, podreu estabilitzar de manera provisional en aquesta mateixa. En cas de no ocupar una plaça per tot l’any, de la mateixa especialitat, se vos reubicarà (tenint en compte la vostra preferència d’illes) a una altra plaça segons s’estableix a la convocatòria d’adjudicacions. 

L’Administració ens recorda que els interins desplaçats per un docent estabilitzat, retornaran a les llistes d’interins com a disponibles, per poder participar en els propers tràmits de substitucions setmanals, per tal de poder ser adjudicats en una plaça al més aviat possible. 

Si heu aprovat les oposicions del mateix cos al qual ara estabilitzau heu de renunciar a una de les dues opcions. Per altra banda, si heu aprovat les oposicions per un cos diferent al qual ara estabilitzau disposau de diferents opcions:

  • Mantenir les dues places, demanant excedència del cos al qual heu estabilitzat i seguir com a funcionaris en pràctiques del cos on heu aprovat les oposicions. La situació inversa (demanant l’excedència a la plaça aconseguida per oposició) no es pot donar, ja que és requisit realitzar la fase de pràctiques.
  • Renunciar a unes de les dues places, mantenint l’altre.

Si teniu dubtes, podeu contactar amb nosaltres per rebre assessorament més personalitzat.