Resum Mesa Sectorial 8 juliol


03 Ago, 2022

RESUM MESA SECTORIAL DIVENDRES DIA 8 DE JULIOL

A la mesa sectorial d’avui hem tractat una proposta de permís per a la cura de fills/es amb càncer o una altra malaltia greu, en l’àmbit docent.

Respecte en aquest punt, la directora general ens informa que amb aquesta proposta s’augmenta la reducció horària en els casos de malalties greus per fills sense pèrdua retributiva. El permís consisteix en la reducció, amb caràcter retribuït, de la jornada laboral d’un mínim del 50% i d’un màxim del 99%.
a) Una reducció del 50%
b) Una reducció del 51%-75%
c) Una reducció del 99%

El permís s’ha de sol·licitar a través del GestIB, amb la documentació acreditativa que es demani. Es concedirà per un període inferior a tres mesos, i si s’exhaureix aquest període s’haurà de presentar una nova sol·licitud. Aquest permís afecta els funcionaris de carrera, en pràctiques i els interins.

Al torn de preguntes hem demanat més temps per poder fer el tràmit d’interins, però ens responen que només ha caigut dues hores, amb la qual cosa es mantenen les dates fixades.

  • El dijous dia 4 d’agost es farà l’adjudicació provisional, i el 5 d’agost l’adjudicació definitiva. Les places adjudicades per violència de gènere no es faran públiques per protecció de dades.
  • Les renúncies justificades amb o sense reserva de plaça, dels interins adjudicats, es podran fer previsiblement del 8 al 10 d’agost. 
  • Pel que fa al primer tràmit de substitucions s’obrirà el primer cap de setmana de setembre, de divendres dia 2 de setembre fins al dilluns dia 5 de setembre, on previsiblement sortiran moltíssimes places. Recordau que a partir del setembre els interins amb més de 55 anys i 10 d’experiència triaran primer, després els de més de 10 anys d’experiència i finalment, els interins baremats a les llistes per ordre de puntuació.
  • Recordau que el termini per participar en el futur concurs de mèrits serà del 21 de novembre al 21 de desembre. De manera que l’experiència feta a l’especialitat per la qual voleu consolidar, si encara no arribau als 10 anys, haureu de considerar assolir aquesta puntuació agafant places de l’especialitat mencionada.