Convocatòria d'interins curs 22/23!


12 Gen, 2022

CONVOCATÒRIA INTERINS CURS 2022/2023

Oberta la convocatòria pública per formar la borsa d’aspirants a funcionaris interins per al curs 2022-2023

TERMINI D'INSCRIPCIÓ: des del 25 de gener al 23 de març de 2022, ambdós inclosos

Accediu al tràmit d'interins aquí

Des d'anpe hem elaborat aquesta GUIA EXPLICATIVA amb les qüestions més importants de la resolució d'interins publicada al BOIB. Recordeu que als document adjunts trobareu el boib amb la resolució, l'annex 6 per adjuntar l'experiència de la concertada/privada , l'annex 7 per adjuntar l'experiència a escoletes 0-3 així com també un document amb captures de pantalla on explicam passa a passa com es fa el tràmit.

 

ATENCIÓ: La nova documentació referida a les activitats de formació permanent s'ha d'adreçar, única i exclusivament, al Servei de Formació Homologada i Capacitació mitjançant el model de sol·licitud publicat a tal efecte: Govern Illes Balears - Servei de Formació Homologada i Capacitació. 

Al següent enllaç trobareu l'accés al tràmit i un document explicatiu de com registrar la FORMACIÓ PERMANENT.

_____________________________________________________________________________________________________

CITA PRÈVIA PER AFILIATS/DES!! 

Com cada any posam ANPE Ib ofereix als seus afiliats i afiliades suport per fer el tràmit d’interins per al curs 22/23. Podeu demanar cita:

  • presencial a Palma, Manacor, Eivissa i Menorca
  • telefònica

Accediu al SISTEMA DE CITES.

En el cas que necessiteu entregar cursos de formació fet amb ANPE Ib també podeu demanar cita, tot i així us recomanam que primer envieu un mail amb l'assumpte RECOLLIDA DE TÍTOLS i al cos del mail el vostre nom, DNI, telèfon i els títols dels cursos (i mes en què l’heu fet) que voleu recollir i posteriorment demaneu cita per recollir-los deixant uns dies de marge perquè els puguem preparar. En el cas dels docents de Menorca, Eivissa i Formentera podeu demanar els certificats dels cursos a través dels mails: menorca@anpebalears.es i eivissa_formentera@anpebalears.es

boib-interins-22.23
captures-de-pantalla-tràmit
annex-6-experiència-concertades
annex-7-experiència-escoletes