Anpe reparteix material sanitari als participants i tribunals de les oposicions docents a totes les illes


18 Jun, 2021

ANPE REPARTEIX MATERIAL SANITARI EN LES OPOSICIONS DOCENTS DE TOTES LES ILLES

Davant la celebració de les oposicions docents a Balears, ANPE ha desplegat un dispositiu per atendre els més de 6000 opositors i membres de tribunal convocats a aquestes proves.

En aquest procés selectiu s'hi han presentat 2.913 opositors, els quals aspiren a una de les 1.144 places convocades. Els membres dels tribunals estan repartits en 129 tribunals que es troben distribuïts en 34 edificis públics de les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa.

En concret 30 d'aquests centres es troben a Mallorca, 2 a Menorca i altres 2 a Eivissa, havent-se multiplicat aquestes seus amb la finalitat de baixar les ràtios perquè cap tribunal tingui més de 60 aspirants assignats i adequar-se a unes majors garanties higièniques.

Amb la finalitat de potenciar la seguretat del procés selectiu, des del sindicat hem posat en marxa un dispositiu humà que va repartir més de 40.000 màscares higièniques i FFP2, 15.000 gels desinfectants i 15.000 bolígrafs entre tots els participants.

La distribució del material higiènic s'ha efectuat respectant les normes de seguretat i distanciament, i en l'exterior de l'edifici, tant el Dissabte 19 de juny, com el Diumenge dia 20.

Aquesta iniciativa neix de l'acció social del sindicat, on volem recordar que aquestes ajudes provenen de la partida de l'afiliació, ja que ANPE no rep cap subvenció de cap govern ni de cap mena.

Des d’ANPE ens hem volgut centrar en la prevenció, per la qual cosa hem demanat als aspirants que respectin les indicacions dels tribunals.