23 d'abril, feliç dia de Sant Jordi


23 Abr, 2021

23 D'ABRIL, DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE 

El Dia Internacional del Llibre és una festivitat celebrada internacionalment amb l'objectiu de promoure la lectura. Aquesta data coincideix amb la data en que morí William Shakespeare (1564-1616), escriptor anglès, a més de la data del naixement o defunció d'altres autors com Maurice Druon, Haldor K. Laxness, Vladímir Nabókov, Josep Pla, Manuel Mejía Vallejo i William Wordsworth. Més tard, el 1995, la UNESCO instituïa el 23 d'abril com el «Dia Mundial del Llibre i dels Drets d'Autor».

A més, a la nostra Comunitat coincideix amb el Dia de Sant Jordi i el dia dels enamorats, dia en què tradicionalment es regalen roses i llibres.

Des d'ANPE, volem reivindicar la importància de la lectura i el seu foment des dels nivells més primerencs com a element fonamental en l'educació a tots els nivells. Per això hem compartit amb vosaltres una sèrie de propostes per a la celebració d'aquest dia:

Per aquells que viviu a Mallorca us compartim activitats a les biblioteques de Palma i al Jardí de la Misericòrdia (consultau els documents adjunts)
 

image_gallery
biblioteques