Aclariments sobre el procés de tutorització dels interins durant el curs 2020/2021


22 Mar, 2021

ACLARIMENTS SOBRE EL PROCÉS DE TUTORITZACIÓ DELS INTERINS

Els docents interins que treballen un mínim de 30 dies seguits en un mateix centre educatiu estan tutoritzats. Si és el teu cas i vols saber com funciona el procés de tutorització, nosaltres t'ho explicam. 

El període de tutorització per al curs 2020/2021 acaba el 18 de juny del 2021, per tant encara teniu temps de ser tutoritzats. És important que quan feu la selecció de places a les adjudicacions setmanals prioritzeu aquelles que tenen una durada mínima d'un mes, ja que així podreu ser tutoritzats. 

Per poder ser tutoritzats heu de fer feina 30 dies seguits a un mateix centre educatiu (no s'inclouen els dies de permís, llicència o baixes per incapacitat). Si canvieu de centre us hauran de tutoritzar de nou. Tot i així només sortireu una vegada a la llista de tutoritzats, que es publica a final de curs (és important que reviseu que tot és correcte).

Si heu estat tutoritzats, a la llista d'interins admesos per al curs vinent (2021/2022) sortireu com a tutoritzats, això es representa amb una i (I). Els que no estiguin tutoritzats es representen amb una s (S). Ja sabeu que les places es donen primer als interins tutoritzats (encara que tinguin menys punts) que als interins no tutoritzats.

ATENCIÓ: Els interins exclosos o els interins que tinguin una plaça per tràmit urgent i que siguin tutoritzats durant aquest curs, apareixeran com a tutoritzats quan esmenin la causa d'exclusió.