ANPE desconvoca les concentracions previstes per demà arran de la voluntat de Funció Pública per negociar


15 Des, 2020

MESA DE FUNCIÓ PÚBLICA DE DIMARTS 15 DE DESEMBRE

A la mesa d’avui, la Conselleria de Funció Pública ens ha presentat un document, on s’ha proposat un calendari de reunions pels dies 12, 19 i 26 de gener, amb la finalitat d’establir un calendari de negociacions sobre la calendarització del pagament de la pujada del 0,9% i el 2%. També es pretén treballar acords de legislatura, que es duran a terme a les diferents meses sectorials.

Per part d’ANPE ens mostram disposats a negociar el pagament i l’aplicació de com s’abonarà aquesta pujada salarial, on les Illes Balears som la única comunitat que no l'ha cobrat, i on, l’import del 0,9% no està ni pressupostat. Hem reiterat que només hem lluitat per allò que ens correspon per llei, com la resta de companys dels altres territoris.

D’altra banda, hem insistit que aquestes negociacions han de venir acompanyades de documentació prèvia i d’un pressupost que acompanyi qualsevol proposta d’acord de legislatura. Amb aquesta proposta, farem un “parèntesi” en les mobilitzacions, a l’espera de com es desenvolupen les pròximes reunions.

Finalment, volem agrair als nostres docents per la tasca realitzada cada dia a les vostres aules des de l’inici d’aquesta pandèmia. Us mantindrem informats de com evolucionen les negociacions.