Concurs General de Trasllats d'àmbit estatal


29 Oct, 2020

CONCURS GENERAL DE TRASLLAT D'ÀMBIT ESTATAL

Avui 5 de novembre s'ha obert el termini per presentar les sol·licituds i la documentació  del CGT i acaba dia 26 de novembre de 2020.  El tràmit és fa telemàtic i podeu accedir a través de la web de la DG de Personal Docent al següent enllaç.

  • El concurs enguany és a nivell estatal
  • Recordau que aquells que sou del cos de mestres i teniu mencions o especialitats que no consten en el vostre portal/barem heu de fer-ne l'habilitació entregant l'annex 3
  • Pel que fa a la baremació, si voleu que la Conselleria us reconegui aquells mèrits (cursos formació, publicacions...) finalitzats abans del 26 de novembre que no us surten al vostre barem els haureu d'escanejar i adjuntar al tràmit telemàtic. 

Aclariments a l'hora de fer el tràmit:

  • Per recuperar un tràmit ja iniciat ho podeu fer si heu introduït un mínim de 10 centres/places/localitats.
  • La llengua vernacle es refereix a la llengua catalana vehicular del centre. Si concursau a les Illes Balears, surt marcada per defecte. Si concursau a un altra comunitat de llengua catalana heu de consultar el Butlletí Oficial d’aquesta comunitat.
  • Si heu d’habilitar alguna menció/especialitat heu d’enviar el títol al negociat de secundària (secundaria@dgpdocen.caib.es) o primària (primaria@dgpdocen.caib.es) segons correspongui i us diran si encara estau a temps.

Podeu demanar-nos cita per ajudar-vos a fer el tràmit al telèfon 971 461 290 o enviant un correu electrònic a administracio@anpebalears.es

Us deixam als documents adjunts les resolucions, una infografía del CGT, un resum de la convocatòria així com també  captures de pantalles on explicam passa a passa com fer el tràmit.

infografia-cgt
captures-cgt
resum-concurs-estatal2020