Informacions TICs


20 Abr, 2020

INFORMACIÓ PER FER VIDEOCONFERÈNCIES

A causa de la ràpida propagació de la pandèmia i el tancament dels centres, ens hem vist obligats a l'ús exclusiu de mitjans TIC.

A més de fer un ús més intensiu de la web del centres Redols, l'aula virtual Moodle o el correu corporatiu @educaib.eu, us pot sorgir la necessitat de recórrer a eines com la videoconferència, bé sigui per realitzar sessions amb els companys del centre, amb l'alumnat o fins i tot amb els pares.

En el següent article farem un petit repàs a eines de videoconferència que teniu disponibles i que abans hem pogut provar. Accediu al article aquí.

 

RECURSOS PER AMENITZAR EL CONFINAMENT

Espai d'eines i recursos educatius a la disposició del professorat, de les famílies i de l'alumnat per amenitzar el confinament.

Hi trobareu enllaços a eines, recursos i materials elaborats i posats en marxa per la comunitat educativa, entitats, agents i persones privades als quals agraïm la seva cooperació.

La informació s'anirà actualitzant periòdicament en aquest enllaç.

 

RECURSOS EDUCATIUS #APRENEMACASA

Us informem d'aquestes mesures perquè utilitzeu les que s'adeqüin millor al vostre context de treball o les difongueu entre els docents i famílies als quals poguessin resultar-los d'ajuda, amb l'esperança que serveixin de suport per a aconseguir aquest objectiu compartit, clicau aquí.

 

EDUCATECA IB

És un complement ideal a la biblioteca escolar física i una manera de motivar a l’alumnat en la lectura. Els centres que vulguin sol·licitar l'alta, només han d'escriure un correu a sie@dgpice.caib.es

Els usuaris d'Eduteca IB es poden descarregar també l'aplicació a AppStore, Play Store i Microsoft Store.

Els interessats en ampliar aquesta informació poden visitar la web d’Eduteca IB i poden accedir a l’aplicació en Eduteca IB clicant aquí.