Anpe exigeix garantir la salut dels docents i coordinació amb les comunitats auntònomes


25 Mar, 2020

ANPE EXIGEIX GARANTIR LA SALUT DELS DOCENTS I COORDINACIÓ AMB LES COMUNITATS AUTÒNOMES

A la Conferència Sectorial d'Educació, convocada pel Ministeri, s’han decidit preservar les proves EVAU entre el 22 de juny i el 10 de juliol, cancel·lar les proves d'avaluació diagnòstica i reduir les FCT al mínim (220 hores).

D’altra banda, pel que fa a les oposicions, el Ministeri ha deixat en mans de cada Comunitat Autònoma prendre les seves decisions. El Conseller d’Educació a Balears, ja ha manifestat en roda de premsa, la seva intenció de mantenir la convocatòria aprovada per enguany, a l’espera de reunir als sindicats a una Mesa Sectorial.

Des d’ANPE, ja vàrem advertir que el criteri primordial de la decisió que es prengui ha de ser preservar la salut dels membres dels tribunals i dels opositors, així com donar una resposta conjunta per totes les CCAA.

En una situació marcada per l’augment d'afectats per coronavirus, ANPE rebutja la incertesa que s’ha generat a milers d’aspirants i exigeix al Ministeri, que en la pròxima reunió prevista pel dimarts 31 de març, lideri i coordini el procés selectiu amb totes les CCAA, per tal de garantir la igualtat d’oportunitats a tots els opositors.