Resultat de la recerca

Tornar

Anpe exigeix que la segona dosi de vacunació als docents no coincideixi amb el final de curs ni amb les oposicions
ANPE-I. Balears 20 Mar, 2021
diario-de-mallorca

Davant la recent notícia de la Conselleria de Salut anunciant que es reprendrà l'administració de la vacuna d'AstraZeneca, A

Coronavirus Acció social
30 de gener, dia escolar de la pau i la no-violència
ANPE-I. Balears 29 Gen, 2021
1

No hi ha camí per a la pau: la pau és el camí" (Mahatma Ghandi)  Demà dia 30 de gener es celebra l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi (Índia, 1869-1948), líder pacifista que va defensar i promoure la no-violència així com la resistència pacífica front la injustícia.

Centres Acció social Docents
Resum mesa sectorial de dia dimecres 11 de març
ANPE-I. Balears 11 Mar, 2020
11.03

RESUM MESA SECTORIAL DIMECRES 11 DE MARÇ A la mesa sectorial d’avui dimecres, hem tractat el següent ordre del dia: 1. Aprovació de l’acta anterior. 2. Esborrany del Pla quadriennal de formació permanent del professorat 2020-2024. 3. Torn obert de paraula.

Mesa Sectorial Acció social
A peu d'aula, comparteix el teu projecte educatiu a la revista ANPE
ANPE-I. Balears ANPE-Nacional 19 Feb, 2018
img_msancho_20151218-170439_imagenes_lv_otras_agencias_istock_000014847901_xxxlarge-krah-u30896008970hqe-992x558-lavanguardia-web

ANPE Nacional. Posa a la disposició de tots els afiliats i simpatitzants la secció A peu d'Aula de la revista ANPE, un espai dedicat al fet que els docents puguin compartir les seves experiències i projectes als centres educatius.

ANPE Informa Acció social
Matricula als teus fills a l'escola pública
ANPE-I. Balears ANPE-Nacional 14 Feb, 2018
escuela_publica_noticia

Matricula als teus fills a l'escola pública   

Centres Acció social
Els afiliats a MUFACE podran sol·licitar per Internet el subsidi per incapacitat temporal
ANPE-I. Balears ANPE-Nacional 14 Feb, 2018
image

ANPE. Muface. Ja està disponible la tramitació telemàtica de la sol·licitud del subsidi d'incapacitat temporal, a través de la seu electrònica, les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, sense necessitat d'acudir a les oficines de MUFACE, evitant així molèsties i desplaçaments per a aquesta gestió. així com d'un Simulador del càlcul de subsidi per incapacitat temporal o per risc durant l'embaràs o durant la lactància natural. Pots consultar tota la informació sobre que s'entén per subsidi per incapacitat temporal, quanties, beneficiaris, terminis i llocs de presentació, descàrrega de documentació o normativa, simulacion de subsidi i la tramitació online del mateix, al final d'aquesta notícia.

MUFACE Acció social Assessoria jurídica
Muface. Pots realitzar el canvi d'Entitat d'Assistència Sanitària en el mes de gener
ANPE-I. Balears ANPE-Nacional 02 Gen, 2018
image.php

Els mutualistes i els beneficiaris amb Document assimilat al d'Afiliació, adscrits tant al INSS (Sistema Sanitari Públic) com a les Entitats de Segur d'Assistència Sanitària, poden sol·licitar canvi d'Entitat durant el mes de gener de cada any.

MUFACE Acció social
Tornar