Resultat de la recerca

Tornar

Resultats provisionals de les proves de llengua catalana del gener 2021
ANPE-I. Balears 25 Mar, 2021
catala

S'han publicat els resultats provisionals de les proves de llengua catalana dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, i de llenguatge administratiu.

Acreditació lingüística
Proves de llengua catalana tardor 2021
ANPE-I. Balears 18 Feb, 2021
1

Es convocaran proves de tots els nivells (A2, B1, B2, C1 i C2, i llenguatge administratiu). Tot i que de moment, no hi ha dates concretes, la previsió del calendari que es seguirà és la següent:  

Acreditació lingüística Formació
Segona crida de les proves orals de llengua catalana (gener 2021)
ANPE-I. Balears 18 Feb, 2021
catala

S'ha publicat l'assignació de centre i torn d'entrada de la segona crida per a les proves orals de llengua catalana de gener de 2021 dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2. 

Acreditació lingüística Formació
Oberta la matrícula per als cursos de català de l'IEB
ANPE-I. Balears 08 Gen, 2021
cartell-cursos-febrer-maig-2021-definitiu

Avui dia 8 de gener comença la matrícula de la segona convocatòria de cursos de català de l'IEB.

Acreditació lingüística Ensenyaments d'idiomes
Borsa d'examinadors de les proves de català
ANPE-I. Balears 22 Des, 2020
examinadors

Publicada la llista definitiva d’admesos a la borsa d’examinadors col·laboradors de les proves per a l’obtenció dels certificats de coneixements de llengua catalana

Idiomas Acreditació lingüística
Oferta formativa del FOLC per al curs 2020/2021
ANPE-I. Balears 03 Nov, 2020
folc

Ja s'ha publicat el calendari per a matricular-se al FOLC, per obtenir els certificats de capacitació per a l'ensenyament de i en llengua catalana.

Acreditació lingüística Docentes
PROGRAMA PER A L'ENSENYAMENT DE LA LLENGUA CATALANA
ANPE-I. Balears 26 Oct, 2020
captura-de-pantalla-2020-10-26-a-les-14.23.25

El PELC és un recurs d’autoaprenentatge de la llengua catalana al qual es pot accedir lliurement per Internet. És gratuït i dóna accés als continguts teòrics i exercicis pràctics per als nivells de B2, C1 i C2 de català.

Formació Acreditació lingüística
Convocatòria per a les proves de llengua catalana de gener del 2021
ANPE-I. Balears 13 Oct, 2020
catala

S'ha publicat la Resolució de la directora general de Política Lingüística per la qual es convoquen les proves de llengua catalana de gener de 2021. Només és possible inscriure’s a les proves d’un sol certificat i el termini d'inscripció a les proves és del 19 d'octubre al 5 de novembre de 2020.

Acreditació lingüística Idiomas
FOLC: NOTES PROVISIONALS DE LES PROVES LLIURES
ANPE-I. Balears 13 Jul, 2020
folc

PUBLICADES LES NOTES PROVISIONALS DE LES PROVES LLIURES PER OBTENIR LA CAPACITACIÓ DE LLENGUA CATALANA A la pàgina del FOLC s'han publicat les notes provisionals de les proves lliures.       

Idiomas Acreditació lingüística
Resultats definitius de les proves orals de llengua catalana dels nivells A2, B1, B2 i C1
ANPE-I. Balears 09 Jun, 2020
catala

Publicació dels resultats definitius de les proves orals de llengua catalana dels nivells A2, B1, B2 i C1. Els certificats corresponents s'expediran amb signatura electrònica i es trametran per correu electrònic a l’adreça que consta en la sol·licitud d’inscripció. Consultau els resultats a aquí.

Formació Acreditació lingüística Idiomas
Mesa sectorial de dimecres 29 de gener
ANPE-I. Balears 30 Gen, 2020
caib

RESUM DE LA MESA SECTORIAL DE DIMECRES 29 DE GENER A la mesa sectorial d’ahir, hem tractat l'esborrany de decret pel qual es regula l'acreditació de la competència lingüística en llengua catalana del personal docent no universitari. Com a línies generals en matèria lingüística, pel que fa a la distribució de l’ensenyament de les llengües estrangeres ja vàrem suggerir els desdoblaments a totes les etapes de la secundària, assessorats pel col·lectiu de filòlegs i traductors, tal com s’ha fet. 

Acció social Acreditació lingüística
Cursos de llengua catalana per l'Institut d'Estudis Balearics
ANPE-I. Balears 14 Gen, 2020
cartell-cursos-febrer-maig-2020

CURSOS LLENGUA CATALANA NIVELLS A1, A2, B1, B2, C1, C2 I LA Oberta la matrícula per als cursos de llengua catalana que oferta l'Institut d'Estudis Baleàrics. ATENCIÓ: La inscripció estarà oberta fins  dia 21 de gener del 2019. La data de realització dels cursos és de dia 3 de febrer al 18 de maig de 2020. Consultau els detalls aquí. Heu de tenir en compte que els cursos de l'IEB són preparatoris, no es fa un examen oficial, per tant, ni el certificat d’assistència ni el certificat de participació no acrediten coneixements. Per obtenir un certificat oficial, us heu d’inscriure a les proves de la Direcció General de Política Lingüística i abonar les taxes corresponents.

Formació Acreditació lingüística
Novetats Folc: Proves Lliures
ANPE-I. Balears 09 Gen, 2020
folc

NOVETATS FOLC: PROVES LLIURES Atenció! Ja s'ha obert la matrícula de les proves lliures per a l'obtenció del certificat de capacitació del català per a l'ensenyament d'educació infantil, primària o secundària. El termini d'inscripció serà fins dia 22 de gener de 2020.    

Acreditació lingüística Formació
Proves de llengua catalana: llistes provisionals d'admesos i d'exclosos
ANPE-I. Balears 19 Des, 2019
llengua-catalana

PROVES DE LLENGUA CATALANA GENER 2020: PUBLICACIÓ DE LLISTES PROVISIONALS D'ADMESOS I EXCLOSOS  S'han publicat les llistes provisionals d'admesos i exclosos de les proves de llengua catalana de gener de 2020.  Trobareu tota la informació clicant al següent enllaç.

Acreditació lingüística
Publicació de les llistes provisionals d'inscrits al FOLC
ANPE-I. Balears 28 Nov, 2019
llengua-catalana

NOVETATS FOLC: LLISTES PROVISIONALS Publicades les llistes provisionals d'inscrits als cursos presencials per a obtenir el certificat de capacitació. Consultau els detalls al següent enllaç.  

Acreditació lingüística
Inscripció a les proves de llengua catalana de gener 2020
ANPE-I. Balears 11 Nov, 2019
llengua-catalana

PROVES LLENGUA CATALANA DE LA CONVOCATÒRIA DE GENER DE 2020 El termini d'inscripció estarà obert del 12 al 15 de novembre. Accediu al tràmit telemàtic d'inscripció aquí.

Acreditació lingüística
Novetats Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC)
ANPE-I. Balears 22 Oct, 2019
folc

NOVETATS FOLC: CURSOS PRESENCIALS I PROVES LLIURES Ja s'ha publicat la informació relativa a la matrícula i horaris tant dels cursos presencials com de les proves lliures per a l'obtenció del certificat de capacitació del català per a l'ensenyament d'educació infantil, primària o secundària.

Acreditació lingüística Formació
Cursos de llengua catalana per l'Institut d'Estudis Baleàrics
ANPE-I. Balears 12 Sep, 2019
cartell-cursos-octubre-2019

CURSOS LLENGUA CATALANA NIVELLS A1, A2, B1, B2, C1 i C2 Oberta la matrícula per als cursos de llengua catalana (presencials, semipresencials i a distància) que oferta l'Institut d'Estudis Baleàrics. La data de realització dels cursos és d'octubre del 2019 al gener del 2020.  

Acreditació lingüística Formació Habilitació lingüística
Tornar